torba5 Napisano 8 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2015 Tradycja musi być podtrzymana kolejna impreza plenerowa zaplanowana w terminie 15-19 kwiecień 2015 ,zakwaterowanie to co zwykle na wiosnę ,dla nowych chętnych info na priv http://odkrywca.pl/grupa-silesia-exploration-xi-zlot-kwiecien-2014,727295.html#727295http://odkrywca.pl/silesia-exploration-xii-zlot-wrzesien-2014-wal-pomorski,733231.html#733231dodam tylko że kwatery pełen wypas (duży dom) ,miejsce na imprezy w ogrodzie ,miejsce na ognisko pozdro Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 8 Styczeń 2015 Share Napisano 8 Styczeń 2015 wchodze w to ,pamietajcie o mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 No nie wiem , zastanowię się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 9 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2015 Lublin zwarty i gotowy :) pewnie pewnie pamiętamy .Cupek no wiesz ja też nie wiem ,ale zastanowię się :)a po za tym nie dzwonisz nie piszesz ,życzenia 7 miałeś mi złożyć a ja tak czekałem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 Rafi nie kłam że czekałeś na życzenia, ja dzwoniłem to nie odbirałeś. Chyba że w stoperach chodzisz po domu by nie słuchać swej pani co masz zrobić w tym nowym roku bo w tamtym strasznie się ponoć obijałeś i unikałeś wszelkiego zła co wiąże się ze słowami zrób to zrób tamto, a tego to nawet nie rób. He he. Pozdrawiam Krzych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 Rafi nie kłam że czekałeś na życzenia, ja dzwoniłem to nie odbirałeś. Chyba że w stoperach chodzisz po domu by nie słuchać swej pani co masz zrobić w tym nowym roku bo w tamtym strasznie się ponoć obijałeś i unikałeś wszelkiego zła co wiąże się ze słowami zrób to zrób tamto, a tego to nawet nie rób. He he. Pozdrawiam Krzych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 Już myślę o uczestnictwie, może wreszcie się z Wami piwka napiję he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 łoj cupek zastanów sie ,ale pozytywnie pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 Ja się tylko droczę :) Jak bym mógł odmówić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 Torba , gadzino -odebrał byś wreszcie telefon ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 Taaaa odbierze, jak się na niego pogniewał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 A może ktoś zdradzi tą / tę tajemnice gdzie to jest ? przynajmniej jakie to województwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2015 Biesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 11 Styczeń 2015 Share Napisano 11 Styczeń 2015 Nie chcesz odbierać to nie , znaczy trzeba sobie alternatywne spotkanie w tym rejonie zrobić w innym towarzystwie.Telefon cie parzy czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2015 no nie przepadam ostatnio ,dzwoń ale nie męcz mnie o gazetę błagam ,dzisiaj już jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsx7 Napisano 12 Styczeń 2015 Share Napisano 12 Styczeń 2015 Witam!Proszę o wpis na listę ;)Pozdrawiam!Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 12 Styczeń 2015 Share Napisano 12 Styczeń 2015 Marek? Stolyca nie opuści żadnej imprezy z Rafim i resztą tych wspaniałych ludzi, ja teżna listę proszę. A co mi tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2015 ty już tak nie słodź ,Chrzanów mamy po drodze to nie musisz się transportem przejmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 12 Styczeń 2015 Share Napisano 12 Styczeń 2015 Jak wszyscy tak proszą , to i ja poproszę na listę , choć to pewnie zbędne . I też jestem po drodze" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 12 Styczeń 2015 Share Napisano 12 Styczeń 2015 Może ja swoim pojadę bobi bo jak by z torbą w jednym aucie jechał to człowiek by się oprzytomnił jak byłby już czas powrotu he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tharsys Napisano 12 Styczeń 2015 Share Napisano 12 Styczeń 2015 To i ja wracam, czas najwyzszy... Torba prosze o dopisanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2015 toż to szok Bogdan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2015 ktoś ma kontakt do bilu1967 ja oczywiście tradycyjnie wszystko pogubiłem niech sie odezwie czy rezerwować im miejsce ogólnie jestem już po słowie z gospodynią i już na nas czekają z otwartymi ramionami ,także tu już wszystko ogarnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2015 Cupek ha ha ha padłem takie czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 13 Styczeń 2015 Share Napisano 13 Styczeń 2015 Rafi ale Ciebie pogieło...... chyba najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.