Skocz do zawartości

Silesia Exploration XIII Zlot Kwiecień 2015

torba5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tradycja musi być podtrzymana kolejna impreza plenerowa zaplanowana w terminie 15-19 kwiecień 2015 ,zakwaterowanie to co zwykle na wiosnę ,dla nowych chętnych info na priv
http://odkrywca.pl/grupa-silesia-exploration-xi-zlot-kwiecien-2014,727295.html#727295
http://odkrywca.pl/silesia-exploration-xii-zlot-wrzesien-2014-wal-pomorski,733231.html#733231
dodam tylko że kwatery pełen wypas (duży dom) ,miejsce na imprezy w ogrodzie ,miejsce na ognisko
pozdro
Rafi
  • Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Lublin zwarty i gotowy :) pewnie pewnie pamiętamy .
Cupek no wiesz ja też nie wiem ,ale zastanowię się :)
a po za tym nie dzwonisz nie piszesz ,życzenia 7 miałeś mi złożyć a ja tak czekałem :(
Napisano
Rafi nie kłam że czekałeś na życzenia, ja dzwoniłem to nie odbirałeś. Chyba że w stoperach chodzisz po domu by nie słuchać swej pani co masz zrobić w tym nowym roku bo w tamtym strasznie się ponoć obijałeś i unikałeś wszelkiego zła co wiąże się ze słowami zrób to zrób tamto, a tego to nawet nie rób. He he. Pozdrawiam Krzych.
Napisano
Rafi nie kłam że czekałeś na życzenia, ja dzwoniłem to nie odbirałeś. Chyba że w stoperach chodzisz po domu by nie słuchać swej pani co masz zrobić w tym nowym roku bo w tamtym strasznie się ponoć obijałeś i unikałeś wszelkiego zła co wiąże się ze słowami zrób to zrób tamto, a tego to nawet nie rób. He he. Pozdrawiam Krzych.
Napisano
Nie chcesz odbierać to nie , znaczy trzeba sobie alternatywne spotkanie w tym rejonie zrobić w innym towarzystwie.
Telefon cie parzy czy co?
Napisano
ktoś ma kontakt do bilu1967
ja oczywiście tradycyjnie wszystko pogubiłem
niech sie odezwie czy rezerwować im miejsce
ogólnie jestem już po słowie z gospodynią i już na nas czekają z otwartymi ramionami ,także tu już wszystko ogarnięte

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie