Gniewkos Napisano 3 Styczeń 2015 Autor Napisano 3 Styczeń 2015 Wyskoczyło dziś takie coś, kontekst może wskazywać, że to coś z wyposażenia medycznego, około 8cm, wykonane jak by z nierdzewki, ciężko dokładnie określić, wybity symbol J156.Widział może ktoś coś takiego?
Gniewkos Napisano 3 Styczeń 2015 Autor Napisano 3 Styczeń 2015 Wyskoczyło dziś takie coś, kontekst może wskazywać, że to coś z wyposażenia medycznego, około 8cm, wykonane jak by z nierdzewki, ciężko dokładnie określić, wybity symbol J156.Widział może ktoś coś takiego?
maciej23mj Napisano 3 Styczeń 2015 Napisano 3 Styczeń 2015 Witaj,na moje oko uchwyt (1 z 2) do wyciągania sita ze sterylizatora polowego:)Były różne rodzaje, poniżej podobny-niemiecki
Gniewkos Napisano 3 Styczeń 2015 Autor Napisano 3 Styczeń 2015 Będzie coś w ten deseńdzięki bardzo mam trop teraz mogę szukać :-)pozdro!
maciej23mj Napisano 3 Styczeń 2015 Napisano 3 Styczeń 2015 Wydaje mi się, że Twój jest od radzieckiego zestawu. Jak znajdę fotkę to załączę. Pozdrawiam
Pytanie
Gniewkos
Widział może ktoś coś takiego?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.