tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 Witam, wpadło m w ręce takie dziwactwo, wygląda jak domowa robota, w necie mimo długich poszukiwań nic takiego nie znalazłem, może któryś z kolegów ma jakieś pomysły co do tego ustrojstwa. Po podłączeniu do prądu diody świecą, może nawet działa w 100%ale nie mam jak tego sprawdzić. Jakkolwiek będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Styczeń 2015 Share Napisano 1 Styczeń 2015 Możesz dac zbliżenie tabliczek z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 Proszę bardzo, na naklejce TYPE 41012/R074sec 2x12V 5.00AMam też zdjęcia bebechów po ściągnięciu obudowy, mogę wrzucić wieczorkiem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Styczeń 2015 Share Napisano 1 Styczeń 2015 poprosiłbym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 1 Styczeń 2015 Share Napisano 1 Styczeń 2015 Widać chyba wyjście antenowe, więc może da się podłączyć do tv, wyszukać jako kanał i będzie coś widać...pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 1 Styczeń 2015 Share Napisano 1 Styczeń 2015 Wzruszyles moje szare= zszarzale komórki pamieci ;) ( dzięki Ci wielkie !!! ) ,to co na pierwszym planie to oryginal !!!! Commodore C 64+ ,pamiętam jak swego czasu jezdzilem 70 km do Wroclawia na gielde elektoniczna na stolowce Politechniki Wroclawskiej ) a polaczenie z obudowa od PC ( dosyć leciwego co widać po slotach do polaczenie ( fachowa nazwa umknela mi z pamięci ) to niestety nie pomoge ! ( nie stosowałem-experymentowalem już tylko poszedłem o krok wyżej czyli w PC ( z systemem Windows 3 potem 3,11 itd, i tak dalej ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 Wielkie dzęki za pomoc, czyli jednak miałem przeczucie że to może być coś ciekawego. Kupiłem cały karton z gratami Commodore, ale ten mnie zainteresował. Wiadomo może ile tego wyprodukowano i w jakich latach?Podsyłam kilka innych fotek dla zainteresowanych tematem, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 A taki to był zestawik, dzięki za pomoc i będę wdzięczny za link z podobnym sprzętem , póki co szukam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G1ml1 Napisano 1 Styczeń 2015 Share Napisano 1 Styczeń 2015 Domowa modyfikacja C-64 z zasilaczem i stacją dyskietek, modyfikujacemu zapewne chodziło o osiągnięcie czegoś podobnegohttp://www.classiccomputer.de/com/c64sx.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.