kaj Napisano 14 Grudzień 2014 Autor Napisano 14 Grudzień 2014 Proszę o identyfikację .Rewers popiersie biskupa ( Papieża) charakterystyczna wysoka mitra .Awers -chyba Matka Boska w otoku napis nie czytelny ( wytarty na tyle mocno że foto było by nie pomocne) śr 15mm . W katalogu Rewolińskiego nie znalazłem .Zdjęcie niestety bardzo słabej jakości .
sqr Napisano 14 Grudzień 2014 Napisano 14 Grudzień 2014 Noooo, fotka to po prostu, jakby to ująć... no, brakuje mi słów. Czy w czymś ona ma pomóc ?? czy tylko utrudnić zadane? wybacz, ale sam wiesz... daj coś normalnego, plis!
tyfus Napisano 14 Grudzień 2014 Napisano 14 Grudzień 2014 zaczynam zbierać fusy: od kawy i... herbaty, bo nie wiem z których lepiej wróżyć... ?
kaj Napisano 14 Grudzień 2014 Autor Napisano 14 Grudzień 2014 Tak jak napisałem powyżej „Zdjęcie niestety bardzo słabej jakości” ale odzwierciedla stan przedmiotu starałem się dołączyć opis który mógł pomóc . Gdybym wiedział choć trochę więcej ,zapewniam że nie prosiłbym o pomoc .Teraz jeżeli ja mogę być pomocny to sporo na temat nowej pasji kolegi jest w necie ale chyba kawowe lepsze .
mmmmmmm urghhh! Napisano 20 Grudzień 2014 Napisano 20 Grudzień 2014 Polecam kawę Sido - najlepsza do wróżb :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.