lysy452 Napisano 7 Grudzień 2014 Autor Napisano 7 Grudzień 2014 witam,wiec co to za kompas itp ,interesuje mnie zaś czy ten kompas mógł być na wyposażeniu żołnierzy G.Andersa podczas działań pod Monte Cassino
lysy452 Napisano 7 Grudzień 2014 Autor Napisano 7 Grudzień 2014 Z relacji wnuczki,wynika iż jej dziadek służył właśnie pod dowództwem G.Andersa we Włoszech
lysy452 Napisano 7 Grudzień 2014 Autor Napisano 7 Grudzień 2014 póki co mogę się opierać tylko na przekazie i tym kompasie,być możne z czasem dostane fotografie+ odznaczenia tego żołnierza.Pozdrawiam
lysy452 Napisano 7 Grudzień 2014 Autor Napisano 7 Grudzień 2014 nie chodzi o to jak jest ale czy mogli mieć takie kompasy na wyposażeniu
lysy452 Napisano 7 Grudzień 2014 Autor Napisano 7 Grudzień 2014 ok wiec jak będę miał fotki i być może odznaczenia to będę drążył dalej temat ;-)
Pytanie
lysy452
witam,wiec co to za kompas itp ,interesuje mnie zaś czy ten kompas mógł być na wyposażeniu żołnierzy G.Andersa podczas działań pod Monte Cassino
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.