smerecki Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Napisano 6 Grudzień 2014 Witam, znalazłem to w starym domu z przed I wojny światowej, nie wiem z jakich czasów to pochodzi, proszę o informację na temat tego przedmiotu. Pod wizerunkiem Maryi napis: pod twoją obronę uciekamy się"
smerecki Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Napisano 6 Grudzień 2014 Witam, znalazłem to w starym domu z przed I wojny światowej, nie wiem z jakich czasów to pochodzi, proszę o informację na temat tego przedmiotu. Pod wizerunkiem Maryi napis: pod twoją obronę uciekamy się"
bjar_1 Napisano 6 Grudzień 2014 Napisano 6 Grudzień 2014 Ryngraf patriotyczny" - lata 20-te XX wieku w górę.
smerecki Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Napisano 6 Grudzień 2014 a dokładniej może wiesz? kiedyś na internecie znalazłem zdjęcie z tym ryngrafem na piersi munduru jakiegoś żołnierza ...
Pytanie
smerecki
Witam, znalazłem to w starym domu z przed I wojny światowej, nie wiem z jakich czasów to pochodzi, proszę o informację na temat tego przedmiotu. Pod wizerunkiem Maryi napis: pod twoją obronę uciekamy się"
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.