długo mnie tutaj nie było więc witam wszystkich;-)dzisiaj po długim czasie mam nowy przedmiot do identyfikacji na prośbę kolegi ponieważ zastanawia się nad jego sprzedażą czego tutaj nie ukrywam żeby nie było jakiś nieporozumień:-) mianowicie jak widać blacha identyfikator geheime staatspolizei(gestapo)i moje pytanie odnośnie tej blachy 1.ilu członków liczyła sobie ta organizacja 2.czy to prawda ze w skład gestapo wchodzili tylko członkowie ss 3.czy ten nabity numer to numer personalny?oraz czy dałoby się po tym numerze określić w jakich rejonach służył dany osobnik?
Pytanie
HASAG40
długo mnie tutaj nie było więc witam wszystkich;-)dzisiaj po długim czasie mam nowy przedmiot do identyfikacji na prośbę kolegi ponieważ zastanawia się nad jego sprzedażą czego tutaj nie ukrywam żeby nie było jakiś nieporozumień:-) mianowicie jak widać blacha identyfikator geheime staatspolizei(gestapo)i moje pytanie odnośnie tej blachy
1.ilu członków liczyła sobie ta organizacja
2.czy to prawda ze w skład gestapo wchodzili tylko członkowie ss
3.czy ten nabity numer to numer personalny?oraz czy dałoby się po tym numerze określić w jakich rejonach służył dany osobnik?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.