szefek1 Napisano 23 Listopad 2014 Autor Napisano 23 Listopad 2014 Witam szanownych kolegów chciałem nabyć wykrywacz firmy white's coinmaster pro lub teknetics delta 4000 który mi polecacie ten wykrywacz będę potrzebował dla syna 16 letniego sam posiadam white's XLT pozdrawiam.
rdzanio Napisano 23 Listopad 2014 Napisano 23 Listopad 2014 Coinmaster to fajny wykrywacz, ale myślę, że delta będzie lepsza przez cyfrowe id, zwłaszcza jak dokupi się cewkę dd.
diggerek Napisano 24 Listopad 2014 Napisano 24 Listopad 2014 Witam.Skoro Sam posiadasz white's-a XLT to ja bym nie kombinował i dla syna też bym wziął white's-a.Na pewno jesteś obyty w obsłudze swojego wykrywacza i pomożesz synowi w obsłudze nowej wykrywki, (chodź jest prostsza niż Twoja) niż uczyć się obsługi nowego wykrywacza, chociaż delta nie jest rudna".Pozdrawiam.
krank Napisano 24 Listopad 2014 Napisano 24 Listopad 2014 Zastanawiałeś się nad Tekneticsem EuroTec PRO? Według mnie lepszy wybór od tych dwóch wymienionych.
romanrp Napisano 25 Listopad 2014 Napisano 25 Listopad 2014 szefek kup golden mask 1+ bardzo dobry sprzet tani prosty i skuteczny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.