wasko Napisano 19 Listopad 2014 Autor Napisano 19 Listopad 2014 Witam proszę o pomoc w identyfikacji herbuW tarczy jest 8-siem krzyży trzy u góry tarczy trzy na dole i dwa w środkowej części.
wasko Napisano 22 Listopad 2014 Autor Napisano 22 Listopad 2014 Mam nadzieję, że na tej fotce jest wszystko widoczne
rodan Napisano 22 Listopad 2014 Napisano 22 Listopad 2014 Ciekawe te hybrydy,po bokach tarczy? Jeszcze takich nie widziałem.Lew,nie lew,kobieta,smok itd...
maniotu Napisano 20 Listopad 2014 Napisano 20 Listopad 2014 Szukaj kolego sam próbowałem coś dopasować lecz tyle tego jest ze dałem sobie siana"http://gajl.wielcy.pl/herby_main.php
wasko Napisano 19 Listopad 2014 Autor Napisano 19 Listopad 2014 Witam proszę o pomoc w identyfikacji herbuW tarczy jest 8-siem krzyży trzy u góry tarczy trzy na dole i dwa w środkowej części.
Pytanie
wasko
Witam proszę o pomoc w identyfikacji herbu
W tarczy jest 8-siem krzyży trzy u góry tarczy trzy na dole i dwa w środkowej części.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.