banan20 Napisano 10 Listopad 2014 Autor Share Napisano 10 Listopad 2014 Przedmiot zakupiony na giełdzie za śmieszne pieniądze... czy to stary żeton czy może resztka guzika(brak z tyłu uszka) ?? proszę o identyfikacje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 10 Listopad 2014 Autor Share Napisano 10 Listopad 2014 Fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Listopad 2014 Share Napisano 10 Listopad 2014 wrzuć jeszcze zdjęcie drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 10 Listopad 2014 Autor Share Napisano 10 Listopad 2014 druga strona...na której ja nic nie czytam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 11 Listopad 2014 Autor Share Napisano 11 Listopad 2014 Pomożecie ?? a może macie pomysł gdzie wysłać to zdjęcie żeby ktoś mi pomógł w ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 moim zdaniem to pieczęć, a dokładniej sam dółpozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 dlatego pytałem o drugą stronę... też myślę, że to pieczęć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.