kosciej Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 Moneta chyba srebrna ,z dużą domieszką miedzi.Wielkość boratynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciej Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 Ktoś coś wie na jej temat ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Październik 2014 Share Napisano 27 Październik 2014 to chyba jakaś wariacja na temat szeląga Gustawa Adolfa... dziwoląg jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciej Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 Porównywałem do G.A. ,ale jednak coś nie bardzo. Poczekamy zobaczymy może ktoś coś wymyśli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr01051989 Napisano 27 Październik 2014 Share Napisano 27 Październik 2014 Szukaj w czeskich moniakach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 27 Październik 2014 Share Napisano 27 Październik 2014 ... dlaczego w czeskich ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Październik 2014 Share Napisano 27 Październik 2014 ... dlaczego w czeskich ???"no bo tak :)))a jak mało, to i senegalskich :)pisząc wariacja" miałem na myśli falsa - pewności natomiast nie. wyraźniejsze zdjęcia na pewno byłyby wskazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straczek1988 Napisano 27 Październik 2014 Share Napisano 27 Październik 2014 znalazłem kiedyś taką samą, po wielu namysłach różnych tęgich głów wyszło, że to fals Gustawa:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straczek1988 Napisano 27 Październik 2014 Share Napisano 27 Październik 2014 moja wygląda tak:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciej Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 bez nerw panowie szlachta moneta jest moja i zima się zbliża będzie czas podyskutować fals czy nie fals dajcie mi parę dni czasu zrobię dokładne foty z detalami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.