maku166 Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Witam. Podczas porządkowania szopy u moich rodziców natrafiłem na taką oto łuseczkę. Ojciec mówił że wykopał ją parę lat temu orząc pole. Proszę o identyfikację tego znaleziska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku166 Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Wielkie dzięki za zidentyfikowanie znaleziska. Miałeś rację to rosyjski pocisk szrapnelowy kal. 76,2 mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku166 Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Witam. Podczas porządkowania szopy u moich rodziców natrafiłem na taką oto łuseczkę. Ojciec mówił że wykopał ją parę lat temu orząc pole. Proszę o identyfikację tego znaleziska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
maku166
Witam. Podczas porządkowania szopy u moich rodziców natrafiłem na taką oto łuseczkę. Ojciec mówił że wykopał ją parę lat temu orząc pole. Proszę o identyfikację tego znaleziska.
2 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.