michaelos Napisano 23 Październik 2014 Autor Napisano 23 Październik 2014 Witam. Wpadła mi taka skrzyneczka. Brak sygnatur a gość od którego dostałem mówi iż jest po granatach. Brak wymiarów gdyż nie mogę znaleźć miarki, dorzucę jak ją znajdę. Czy jest ona nasza, wrześniowa i czy rzeczywiście po granatach?
michaelos Napisano 23 Październik 2014 Autor Napisano 23 Październik 2014 Witam. Wpadła mi taka skrzyneczka. Brak sygnatur a gość od którego dostałem mówi iż jest po granatach. Brak wymiarów gdyż nie mogę znaleźć miarki, dorzucę jak ją znajdę. Czy jest ona nasza, wrześniowa i czy rzeczywiście po granatach?
bjar_1 Napisano 23 Październik 2014 Napisano 23 Październik 2014 Nasza jest na pewno. Poszukaj tutaj http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=340969#1523279 może coś dopasujesz...
michaelos Napisano 23 Październik 2014 Autor Napisano 23 Październik 2014 Dzięki za link, zobaczę może będzie:)
Pytanie
michaelos
Witam. Wpadła mi taka skrzyneczka. Brak sygnatur a gość od którego dostałem mówi iż jest po granatach. Brak wymiarów gdyż nie mogę znaleźć miarki, dorzucę jak ją znajdę. Czy jest ona nasza, wrześniowa i czy rzeczywiście po granatach?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.