OpryskStonki Napisano 19 Październik 2014 Autor Share Napisano 19 Październik 2014 Nie mam pomysłu czyj to może być szeląg.Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 19 Październik 2014 Autor Share Napisano 19 Październik 2014 Druga strona - Ryga?Przepraszam za jakość zdjęć ale przy okazji chciałbym ostrzec każdego kto zamierza kupić telefon sony xperia m2 i robić nim zdjęcia że to jest totalne dziadostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 19 Październik 2014 Share Napisano 19 Październik 2014 może to jakiś handmade od kowala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 19 Październik 2014 Autor Share Napisano 19 Październik 2014 Że niby chciał walnąć Gustawa Adolfa ale zrobił podwójne A a do tego G w lustrzanym odbiciu ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 19 Październik 2014 Share Napisano 19 Październik 2014 Siema Oprysk fals jak nic ,ale fotkę daj lepszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 21 Październik 2014 Autor Share Napisano 21 Październik 2014 Nie jestem obecnie w stanie zrobić lepszych zdjęć. Tak czy inaczej jeśli obstawiacie, że to fals - to jakiej monety? Ktoś zna coś podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 21 Październik 2014 Share Napisano 21 Październik 2014 Ciężko powiedzieć co dokładnie twórca chciał naśladować, może tak jak napisałeś, szeląg Gustawa Adolfa.Jak będziesz mógł to dodaj lepsze fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 26 Październik 2014 Autor Share Napisano 26 Październik 2014 Lepszych zdjęć nie wycisnę. mierdzi falsem na odległość - większość napisu na otoku czytam jak odbite w lustrze LOLOLOLOLO" :D z jednej i drugiej strony. Ciekawi mnie litera w środku - nie wiem czy miało to być A ale wygląda na M lub W tak czy siak siedzi w Gustawo-Adolfowym klimacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 26 Październik 2014 Autor Share Napisano 26 Październik 2014 A tu taka sytuacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 26 Październik 2014 Autor Share Napisano 26 Październik 2014 Napisy na otoku rewersu obstawiam również jako losowo ułożone lustrzane LOLOLOLO przeplatane wężykami"Autor miał na myśli Szeląg ryski Gustawa Adolfa?Generalnie bardziej jaram się falsem z epoki niż oryginałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 26 Październik 2014 Autor Share Napisano 26 Październik 2014 Prawdopodobnie jest to właśnie szeląg z powiedzenia: znać kogoś jak zły szeląg" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 27 Październik 2014 Share Napisano 27 Październik 2014 fantazja w temacie szeląga Georga Wilhelma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.