Iron Duke Napisano 11 Październik 2014 Autor Share Napisano 11 Październik 2014 Fotka z zapory na jez. Złotnickim na Kwisie.Co to jest i do czego służy? Podobne ustrojstwo było na zaporze w Pilchowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 11 Październik 2014 Autor Share Napisano 11 Październik 2014 I w zbliżeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 11 Październik 2014 Share Napisano 11 Październik 2014 czemu na Głównym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 11 Październik 2014 Autor Share Napisano 11 Październik 2014 Ponieważ to nie ma nic wspólnego z fortyfikacjami,bunkrami czy podziemiami. To budowla cywilna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 11 Październik 2014 Share Napisano 11 Październik 2014 w sumie tylko pytałem - nie przenosiłem.osobiście bardziej mi dział ID pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 11 Październik 2014 Share Napisano 11 Październik 2014 Punkt niwelacyjny do pomiarów geodezyjnych, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 11 Październik 2014 Autor Share Napisano 11 Październik 2014 I czy ten punk ma jakieś odniesienie w terenie wokół zapory? Bo nic takiego nie zauważyłem. Patrząc po osi tego punktu to nie celował w coś co by zwróciło moja uwagę.Tyfus...to znaczy, że wątek sam się przeniósł? No w sumie dzisiaj jest sobota cudów. Drugi cud był na Stadionie Narodowym....:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Październik 2014 Share Napisano 12 Październik 2014 Tyfus...to znaczy, że wątek sam się przeniósł? No w sumie dzisiaj jest sobota cudów. Drugi cud był na Stadionie Narodowym....:-)))"OT... włącz myślenie: czy ja tylko sam jestem na tym Forum sterem, żeglarzem, okrętem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.