kaczorhoward Napisano 6 Październik 2014 Autor Napisano 6 Październik 2014 Proszę o identyfikację medalika, z jakiego okresu pochodzi, czy może jest to medalik prawosławny i czyje podobizny są na nim umieszczone?
kaczorhoward Napisano 7 Październik 2014 Autor Napisano 7 Październik 2014 Mimir, bardzo Ci dziękuję za informację.
kaczorhoward Napisano 6 Październik 2014 Autor Napisano 6 Październik 2014 Proszę o identyfikację medalika, z jakiego okresu pochodzi, czy może jest to medalik prawosławny i czyje podobizny są na nim umieszczone?
kaczorhoward Napisano 6 Październik 2014 Autor Napisano 6 Październik 2014 Tego medalika nie znalazłem w katalogu T. Rewolińskiego, dlatego mam prośbę o jakieś informacje i datowanie.
kaczorhoward Napisano 17 Listopad 2014 Autor Napisano 17 Listopad 2014 Nikt nic nie wie na w/w temat?
mimir Napisano 7 Październik 2014 Napisano 7 Październik 2014 1. Prawdopodobnie św-ci Piotr i Paweł2. Sursum corda.Oba z początków XVIII.
kaczorhoward Napisano 14 Listopad 2014 Autor Napisano 14 Listopad 2014 Witam, mam prośbę o pomoc w datowaniu tego krzyżyka. Za pomoc z góry dziękuję.
Pytanie
kaczorhoward
Proszę o identyfikację medalika, z jakiego okresu pochodzi, czy może jest to medalik prawosławny i czyje podobizny są na nim umieszczone?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.