pmf1 Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Napisano 24 Wrzesień 2014 Witam, ten temat nie ma bezpośredniego związku z poszukiwaniami, ale może ktoś z nas spotkał się z tym zagadnieniem. Interesuje mnie monitoring sadu 100ar, leszczyna. Kamera musiała by być malutka z czujnikiem ruchu, ale na zwierzynę / ludzinę. Zasilana tak aby starczało na 3-4 dni. To co widziałem na portalach nie spełnia moich wymagań ze względy na gabaryty. Nie wiem jakie kamerki stosują w LP, ale może to byłoby wyjście. Jak ktoś jest obeznany w temacie to proszę o pomoc, pozdrawiam
spartan200 Napisano 25 Wrzesień 2014 Napisano 25 Wrzesień 2014 Leśnicy stosują często fotopułapki" Konkretów nie podam ale w internecie roi się od tego, może coś wybierzesz : http://www.google.pl/#q=fotopu%C5%82apkaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:56 25-09-2014
woytas Napisano 25 Wrzesień 2014 Napisano 25 Wrzesień 2014 A straży leśnej nie masz gdzieś pod nosem? Ja bym się przeszedł pogadać - może mają taką w biurze, pokażą.
pmf1 Napisano 25 Wrzesień 2014 Autor Napisano 25 Wrzesień 2014 Racja może warto u leśników się podpytać. Jednak te wszystkie które widziałem są za duże. Może leśnicy mają jakiś patent na ukrycie sprzętu, dziuple itp. Leszczyna jest drobnym drzewkiem i tego typu sprzęt rzucałby się w oczy, a swoje kosztuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.