HASAG40 Napisano 20 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2014 witam dzisiaj na spacerku taki cudak przyleciał ecole preparatoire politechnique oraz orzeł napoleoński.Pierwszy raz spotykam się z takim guzikiem dwuwarstwowym 100% guzików które trafiałem lub widywałem była z jednolitego odlewu,ten ma awers z srebrnej tłoczonej blaszki rewers cynowy brak ucha niestety ale bardzo mnie ciekawi ten guzik z gory dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 20 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2014 rewers nieczyszczony a blaszka na 100% srebro może oficerski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Witam, może coś dopasujeszhttp://detektorysci.pl/guziki-napoleonskie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 21 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2014 dzięki przeglądałem tą stronę już wcześniej zanim dodałem guzik tutaj i nic:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.