jarat88 Napisano 18 Wrzesień 2014 Autor Napisano 18 Wrzesień 2014 Prosze o pomoc w id butelki miedzianej z napisem ...Spoldzielnia gospodzkich w Cieszynie...butelka sygnowana priducentem i napisem na dnie ..fabryka wyrobow miedzianych..jak uda mi sie rozczytac producenta to jutro dopisze...z gory dzieki
jarat88 Napisano 18 Wrzesień 2014 Autor Napisano 18 Wrzesień 2014 Prosze o pomoc w id butelki miedzianej z napisem ...Spoldzielnia gospodzkich w Cieszynie...butelka sygnowana priducentem i napisem na dnie ..fabryka wyrobow miedzianych..jak uda mi sie rozczytac producenta to jutro dopisze...z gory dzieki
Inventor Napisano 18 Wrzesień 2014 Napisano 18 Wrzesień 2014 Witam, wygląda na przedwojenny syfon.Pozdrawiam
rodan Napisano 19 Wrzesień 2014 Napisano 19 Wrzesień 2014 Fajny praktyczny przedmiot.Troszkę oczyścić(nie mechanicznie)I będzie super wyglądać. Gratuluję
Pytanie
jarat88
Prosze o pomoc w id butelki miedzianej z napisem ...Spoldzielnia gospodzkich w Cieszynie...butelka sygnowana priducentem i napisem na dnie ..fabryka wyrobow miedzianych..jak uda mi sie rozczytac producenta to jutro dopisze...z gory dzieki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.