adam519810 Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 witam, monety to szelągi i kopiejka ale nie wiem co to za medal? jest jakis na nim napis a z tylu numery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam519810 Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam519810 Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam519810 Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 napis na medalu w przyblizeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam519810 Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 sory bo zapomialem w tytule dopisac medal" mj blad bo dodawalem temat w pospiechu, mozna prosic moderatora o dopisanie? z gory dziekuje i przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 7 Wrzesień 2014 Share Napisano 7 Wrzesień 2014 cześć napis brzmi gotów do xxxx i obrony" pewnie jedna z wielu odznak osowiachim-u to coś jak nasza liga obrony kraju albo przedwojenna LOPP pozd marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam519810 Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 Dzieki Marek, juz wiem na czym stoje, szkoda ze to nie unikat. to moje ostatnie znajdki bo juz sprzedalem wykrywacz i zostalo go tylko zapakowac i wyslac. zycze wszystkim dobrych fantow i nie czesanych poletek, napewno kiedys kupie jeszcze wykrywke ale to razo F4 pozdro trzymajci sie,ps. forum oczywiscie bede odwiedzac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.