adam519810 Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Napisano 7 Wrzesień 2014 witam, monety to szelągi i kopiejka ale nie wiem co to za medal? jest jakis na nim napis a z tylu numery
adam519810 Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Napisano 7 Wrzesień 2014 sory bo zapomialem w tytule dopisac medal" mj blad bo dodawalem temat w pospiechu, mozna prosic moderatora o dopisanie? z gory dziekuje i przepraszam
honker Napisano 7 Wrzesień 2014 Napisano 7 Wrzesień 2014 cześć napis brzmi gotów do xxxx i obrony" pewnie jedna z wielu odznak osowiachim-u to coś jak nasza liga obrony kraju albo przedwojenna LOPP pozd marek
adam519810 Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Napisano 7 Wrzesień 2014 Dzieki Marek, juz wiem na czym stoje, szkoda ze to nie unikat. to moje ostatnie znajdki bo juz sprzedalem wykrywacz i zostalo go tylko zapakowac i wyslac. zycze wszystkim dobrych fantow i nie czesanych poletek, napewno kiedys kupie jeszcze wykrywke ale to razo F4 pozdro trzymajci sie,ps. forum oczywiscie bede odwiedzac..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.