banderas Napisano 5 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2014 Witam.Jest taki fajny wątek w odpowiednim dziale tzn. http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=67539#1714359 do którego często zaglądam i który bardzo lubię.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 5 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2014 ..i jest taki wątek w nieodpowiednim dziale który też bardzo lubię tzn. http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=498644#1696042 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 5 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2014 Oba wątki dotyczą tego samego tematu a plączą się po różnych działach.Moje pytanie. 1.Czy dało by radę przenieść wątek użytkownika danieloff do działu asze odkrycia"? 2.Po przeniesieniu powyższego wątku, w dziale asze odkrycia" pojawią się dwa wątki o tym samym tytule więc czy można starszemu wątkowi (założyciel janushew 2004-03-04) dodać do tytułu słowo:część I a młodszy wątek (danieloff 2007-08-20) opatrzyć dodatkowym opisem ; część II .Myślę , że było by to z korzyścią dla forum.W obu wątkach jest wiele ciekawych informacji i bogaty materiał fotograficzny a przede wszystkim są one ze sobą ściśle powiązane.Czekam na odpowiedz.pzdr.b.pzdr.b. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Wrzesień 2014 Share Napisano 6 Wrzesień 2014 Ciutke zmienilem,przenioslem itp.Z tymze starszy watek jest jako drugi opisany z racji tego ze czesciej odwiedzany i uzupelniany.Dlatego tez ostatnie twoje dwa znaczki wciela amba zebys mogl je dodac juz do vol.2 Mam nadzieje ze klopotu Ci nie sprawilem:)Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 6 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2014 O to chodziło,świetnie to zrobiłeś Hebda.Serdeczne dzięki,jak kiedyś będzie okazja to się odwdzięczę % .pzdr.b. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.