Skocz do zawartości

Co lepsze Salamndra S5 czy HS-3

Edek bomber

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przepraszam nie ogarniam tego forum :( nie wiem czy takie było już pytanie czy nie ja przynajmniej nie znalazłem ...
Mam pytanie co jest lepsze na militarkę HS-3 czy Salamandra S5?
Lepsze- czyli który z tych wykrywaczy ma lepszy zasięg ? Z jakich głębokości wyciągaliście tymi wykrywaczami np hełmy ? Ile kosztują teraz nowe nie używane te wykrywacze ? A może są jakieś lepszy wykrywacze na militarkę o których nie wiem ?> Jeżeli tak to napiszcie ...
Napisano
Takie tematy były kiedyś tam gdzieś tam.
Ja miałem i smętka i salamandre. Wykrywacze generalnie mają zasięgi podobne i są naprawdę spoko na militarkę. Ja na przykład smętkiem hełm wyciągnąłem z głębokości 20 cm, więcej razy hełmu w ziemi nie znalazłem. Nie wiem czy da się jeszcze dostać nowego smęka, ale jaszczurkę nową na gwarancji można kupić w puławach. Oczywiście są lepsze wykrywacze na militaria np. minelab safari z którym też miałem do czynienia...
Napisano
Witam.
Nie znam salamandry ale za smętkiem chodziłem kilka lat.
Dziwią mnie teksty że smętek jest dobry tylko na militarkę .
Ja smętkiem z 30cm wyciągałem buratynki .
Wykrywacz jest dosyć trudny ,trzeba się go osłuchać ale potrafi się odwdzięczyć.
Napisano
Granaty jak granaty, ale te uratynki" smętkiem z 30 cm....
Pierwszy obiekt ylko" podpada pod ustawę, ale drugi, w tych okolicznościach pod science fiction".

IdeL
Napisano
Edek bomber... ciekawy nick w kontekście drugiego pytania.
Warto jednak ogarnąć niektóre wątki forum, bo to o czy nie wolno pisać i tak będzie sie trafiać...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie