Lang80 Napisano 30 Sierpień 2014 Autor Napisano 30 Sierpień 2014 Witam, wystawiam ponownie do identyfikacji, długość 28cm. Mam pytanie o zastosowanie rewolweru, przede wszystkim czy cywil, czy używany przez jakąś armię.
Lang80 Napisano 30 Sierpień 2014 Autor Napisano 30 Sierpień 2014 Z bliska widoczna resztka numeru seryjnego, po zdjęciu rękojeści na szkielecie widoczny symbol 29, w chwili obecnej nie ściągnę bo zapiekła się śruba. Większość kominków zbita. Zależy mi na identyfikacji bo to jedyny fant, jaki zostawiłem po zlikwidowaniu mojej kolekcji. Pozdrawiam.
Luftlander Napisano 30 Sierpień 2014 Napisano 30 Sierpień 2014 Moim zdaniem produkcja komercyjna Podobny rewolwer...http://www.littlegun.be/arme%20belge/artisans%20identifies%20h/a%20hanquet%20jean%20baptiste%20gb.htm
Pytanie
Lang80
Witam, wystawiam ponownie do identyfikacji, długość 28cm. Mam pytanie o zastosowanie rewolweru, przede wszystkim czy cywil, czy używany przez jakąś armię.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.