bjar_1 Napisano 4 Grudzień 2014 Share Napisano 4 Grudzień 2014 No jak na 6 godzin, to jest nawet nędznie, a nie marnie tylko. Takie śmieci to ja nosa wydmuchuję jak smarknę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper33 Napisano 4 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2014 Moje rodzinne strony są zupełnie gdzie indziej:-) a w mojej długoletniej przygodzie z piszczałką takie fanty ktore pokazujesz są dla mnie gorsze niż smieć:-) uswiadom mnie na jakich forach bo nie kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 4 Grudzień 2014 Share Napisano 4 Grudzień 2014 Ok, przyjmuje ta aluzje, ale zaczekajmy do wiosny lub gdy mrozy odpuszcza i wtedy pochwalimy się znajdkami !! Bo widze ze manie od kilkulat wykrywa " wg Ciebie plasuje cie na pseudo szczycie !! jak już napisałem czy masz wykrywacz 6 minut czy 60 lat i nieważne ile na niego wydales i jakiej firmy on jesti czy 5000 czy 500 pln to najwazniejsza jest miejscowka !!!Jak masz miejscowke to masz fanty ,a jak nie masz to dla zdrowia chodzisz po polach " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper33 Napisano 4 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2014 To mnie teraz rozbawiłeś:-) :-) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 4 Grudzień 2014 Share Napisano 4 Grudzień 2014 i o to chodzilo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 9 Grudzień 2014 Share Napisano 9 Grudzień 2014 Zapowiada się ładna pogoda ( ocieplenie) może jakies wspolne spotkanko na kopanko ??Termin : Sobota 13.12.2014 , miejsce do uzgodnienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper33 Napisano 10 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2014 Co proponujesz? Chodzi o miejscówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 A wiec byłem i mam cos tam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 A to wisienka na torcie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 14 Grudzień 2014 Share Napisano 14 Grudzień 2014 A tak zaczynają się prezentować po wstępnym czyszczeniu ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper33 Napisano 17 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2014 Blade te Twoje wykopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 19 Grudzień 2014 Share Napisano 19 Grudzień 2014 @sniper33 skoro moje znajdki dla Ciebie sa Blade i to wielka lipa " pochwal się proszę swoimi !! A jak masz obawy to napisze Ci na priva jak tutaj lub na P Skarbow i nie tylko udzielać się anonimowo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.