bjar_1 Napisano 4 Grudzień 2014 Napisano 4 Grudzień 2014 No jak na 6 godzin, to jest nawet nędznie, a nie marnie tylko. Takie śmieci to ja nosa wydmuchuję jak smarknę ;)
sniper33 Napisano 4 Grudzień 2014 Autor Napisano 4 Grudzień 2014 Moje rodzinne strony są zupełnie gdzie indziej:-) a w mojej długoletniej przygodzie z piszczałką takie fanty ktore pokazujesz są dla mnie gorsze niż smieć:-) uswiadom mnie na jakich forach bo nie kumam
MarekDys Napisano 4 Grudzień 2014 Napisano 4 Grudzień 2014 Ok, przyjmuje ta aluzje, ale zaczekajmy do wiosny lub gdy mrozy odpuszcza i wtedy pochwalimy się znajdkami !! Bo widze ze manie od kilkulat wykrywa " wg Ciebie plasuje cie na pseudo szczycie !! jak już napisałem czy masz wykrywacz 6 minut czy 60 lat i nieważne ile na niego wydales i jakiej firmy on jesti czy 5000 czy 500 pln to najwazniejsza jest miejscowka !!!Jak masz miejscowke to masz fanty ,a jak nie masz to dla zdrowia chodzisz po polach "
MarekDys Napisano 9 Grudzień 2014 Napisano 9 Grudzień 2014 Zapowiada się ładna pogoda ( ocieplenie) może jakies wspolne spotkanko na kopanko ??Termin : Sobota 13.12.2014 , miejsce do uzgodnienia !
sniper33 Napisano 10 Grudzień 2014 Autor Napisano 10 Grudzień 2014 Co proponujesz? Chodzi o miejscówke
MarekDys Napisano 14 Grudzień 2014 Napisano 14 Grudzień 2014 A tak zaczynają się prezentować po wstępnym czyszczeniu ;))
MarekDys Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 @sniper33 skoro moje znajdki dla Ciebie sa Blade i to wielka lipa " pochwal się proszę swoimi !! A jak masz obawy to napisze Ci na priva jak tutaj lub na P Skarbow i nie tylko udzielać się anonimowo !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.