Skocz do zawartości

Moje skromne znajdy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale Ci zazdroszczę tych cywilków. Świetne miejscówki masz na swoim terenie. Ja jeśli podczas wypadu znajdę 3,4 cywilne to jest maks.A co do tego kamyka to nie jest przypadkiem od spinki do mankietu? Pozdrawiam.

Zapakowane do czegoś w rodzaju korytka przykryte blachą 0.5m x 1m i jakimś płaszczem. Płaszcz zgnił z korytka zostały tylko gwoździe a blacha zapadła się do wewnątrz pod naporem ziemi i ciężkiego sprzętu. Większość wytłuczona tak że i zbierać nie było co. Środek pola 1km do najbliższych przedwojennych zabudowań bo obecnie jeszcze dalej.

Nie nie....faktycznie dziwnie to zabrzmiało:) chodziło mi o te drobiazgi no bo jak na dwa właściwie to dwa i pół wypadu to naprawdę jak dla mnie skromnie. Dopiero na koniec trzeciego wypadu było GRUBO". Pani zadowolona właściwie to jak się tak napatrzy na to co przytargam do domu to i czasem idzie ze mną w teren:-) a że teraz dwie wykrywki w moim posiadaniu więc sama też coś trafi. Zresztą jak mojej pani wpadnie coś ładnego to nie omieszkam wrzucić fotek z informacją że to właśnie jej trafienie. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie