dziadek30 Posted August 20, 2014 Author Share Posted August 20, 2014 Witam mam problem z identyfikacją tej tabliczki czego ona dotyczy i z jakiego okresu pochodzi. Jeśli macie Państwo wiedzę na tan temat proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNOOK3R Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Pełna nazwa firmy: Kasseler Wach und Schliess Institut, siedziba główna w Kassel ( oczywiście Niemicy ).Zajmują się wszystkim co związane z ochroną ludzi, mienia oraz danych. Sama tabliczka to na 99% stare ich logo, obecnie zamiast oka jest klucz lub klucze, już nie pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek30 Posted August 21, 2014 Author Share Posted August 21, 2014 dziękuję za naprowadzenie, ale interesuje mnie co lub kogo ta firma ochraniała? bo spoglądając na ich stronę zauważyłem, że pierwsza wzmianka o niej jest w 1946 roku, gdzie wtedy stacjonowała na tych terenach rosyjska armia i niemożliwością jest to, iż niemiecka firma tak po prostu działała na linii wroga. bardzo proszę o pomoc, ponieważ zafascynowała mnie ta historia. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek30 Posted August 20, 2014 Author Share Posted August 20, 2014 Witam mam problem z identyfikacją tej tabliczki czego ona dotyczy i z jakiego okresu pochodzi. Jeśli macie Państwo wiedzę na tan temat proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ylooC Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 można prosić o zdjęcie z ustawioną ostrością? Najlepiej w trybie MAKRO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sten Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Wach und Schliess intitut...w.g.mnie jest to reklama firmy ochroniarskiej.to to wisialo pewnikiem na obiekcie, co go ta firma pilnowala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dziadek30
Witam mam problem z identyfikacją tej tabliczki czego ona dotyczy i z jakiego okresu pochodzi. Jeśli macie Państwo wiedzę na tan temat proszę o pomoc.
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.