dziadek30 Napisano 20 Sierpień 2014 Autor Napisano 20 Sierpień 2014 Witam mam problem z identyfikacją tej tabliczki czego ona dotyczy i z jakiego okresu pochodzi. Jeśli macie Państwo wiedzę na tan temat proszę o pomoc.
SNOOK3R Napisano 21 Sierpień 2014 Napisano 21 Sierpień 2014 Pełna nazwa firmy: Kasseler Wach und Schliess Institut, siedziba główna w Kassel ( oczywiście Niemicy ).Zajmują się wszystkim co związane z ochroną ludzi, mienia oraz danych. Sama tabliczka to na 99% stare ich logo, obecnie zamiast oka jest klucz lub klucze, już nie pamiętam.
dziadek30 Napisano 21 Sierpień 2014 Autor Napisano 21 Sierpień 2014 dziękuję za naprowadzenie, ale interesuje mnie co lub kogo ta firma ochraniała? bo spoglądając na ich stronę zauważyłem, że pierwsza wzmianka o niej jest w 1946 roku, gdzie wtedy stacjonowała na tych terenach rosyjska armia i niemożliwością jest to, iż niemiecka firma tak po prostu działała na linii wroga. bardzo proszę o pomoc, ponieważ zafascynowała mnie ta historia. pozdrawiam
dziadek30 Napisano 20 Sierpień 2014 Autor Napisano 20 Sierpień 2014 Witam mam problem z identyfikacją tej tabliczki czego ona dotyczy i z jakiego okresu pochodzi. Jeśli macie Państwo wiedzę na tan temat proszę o pomoc.
ylooC Napisano 20 Sierpień 2014 Napisano 20 Sierpień 2014 można prosić o zdjęcie z ustawioną ostrością? Najlepiej w trybie MAKRO...
sten Napisano 20 Sierpień 2014 Napisano 20 Sierpień 2014 Wach und Schliess intitut...w.g.mnie jest to reklama firmy ochroniarskiej.to to wisialo pewnikiem na obiekcie, co go ta firma pilnowala.
Pytanie
dziadek30
Witam mam problem z identyfikacją tej tabliczki czego ona dotyczy i z jakiego okresu pochodzi. Jeśli macie Państwo wiedzę na tan temat proszę o pomoc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.