wojtek1425 Napisano 18 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2014 Witam Państwa,Czy mogę prosić o identyfikacje owego guzika. Dodam, że wokół orzełka znajdującego się na środku guzika jest napis, którego niestety nie mogę odczytać.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1425 Napisano 18 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2014 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 22 Sierpień 2014 Share Napisano 22 Sierpień 2014 Guzik z wizerunkiem Orderu Orła Czarnego.Dookoła orła napis SUUM CUIQUE".Kto to nie wiem. Podejrzewałbym jakieś jednostki gwardii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 23 Sierpień 2014 Share Napisano 23 Sierpień 2014 Pruscy kadeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.