robos74 Napisano 18 Sierpień 2014 Autor Napisano 18 Sierpień 2014 Witam. Będąc na wyprawie w górach natknąłem się na takie coś. Ewidentnie militarne, ale że fachowcem nie jestem nie mam pojęcia co to. Znalezione na pozycjach z I wojny.
robos74 Napisano 18 Sierpień 2014 Autor Napisano 18 Sierpień 2014 Witam. Będąc na wyprawie w górach natknąłem się na takie coś. Ewidentnie militarne, ale że fachowcem nie jestem nie mam pojęcia co to. Znalezione na pozycjach z I wojny.
predi888 Napisano 19 Sierpień 2014 Napisano 19 Sierpień 2014 N pierwszym zdjęciu wygląda trochę jak silnik od wurfy ,tylko te skrzydełka" .
Kriczer Napisano 19 Sierpień 2014 Napisano 19 Sierpień 2014 to 2gie jak rura od szamba to mi katiuszą zalatujehttp://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum16/okladka_tyl.jpgale nic uciąć sobie za to nie dam, bo w rekach nie miałem
Pytanie
robos74
Witam. Będąc na wyprawie w górach natknąłem się na takie coś. Ewidentnie militarne, ale że fachowcem nie jestem nie mam pojęcia co to. Znalezione na pozycjach z I wojny.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.