LEWY Napisano 17 Sierpień 2014 Autor Napisano 17 Sierpień 2014 Prośba o pomoc w identyfikacji zamieszczonych zdjęć. Były wystawione na ebay z podpisem GLOGAU, ale był błędny. Na chwilę obecną mamy wykluczone poniższe miejscowości:GŁOGÓW, SŁAWA, SZLICHTYNGOWA, WSCHOWA, KOŻUCHÓW, RUDNA, PRZEMKÓW, BYTOM ODRZAŃSKI, POLKOWICE, LUBIN, NOWE MIASTECZKO...
LEWY Napisano 17 Sierpień 2014 Autor Napisano 17 Sierpień 2014 Nie jest wcale powiedziane, że te zdjęcia zostały wykonane w dzisiejszej Polsce, ale na razie zakładam taką hipotezę. Kupił je mój znajomy, na odwrocie także nie ma żadnych informacji, nie wiem dlaczego sprzedający z ebaya opisał je jako GLOGAU...
ylooC Napisano 17 Sierpień 2014 Napisano 17 Sierpień 2014 myślę, że kluczem jest tutaj słup ogłoszeniowy.Jetzt gehts los ? A poniżej.. no właśnie... chyba to nie Polska.Głogów odpada, bo na tle koszar byłyby te zdjęcia.
LEWY Napisano 18 Sierpień 2014 Autor Napisano 18 Sierpień 2014 Słup też już był analizowany, jest na nim plakat z reklamą proszków PERSIL, IMI i ATA oraz napis JETZT GEHT'S LOS ZUM SAUBERMACHEN. Wszystko jest po niemiecku, tak samo jak szyld na jednym z widocznych w tle sklepów...
Pytanie
LEWY
Prośba o pomoc w identyfikacji zamieszczonych zdjęć. Były wystawione na ebay z podpisem GLOGAU, ale był błędny. Na chwilę obecną mamy wykluczone poniższe miejscowości:
GŁOGÓW, SŁAWA, SZLICHTYNGOWA, WSCHOWA, KOŻUCHÓW, RUDNA, PRZEMKÓW, BYTOM ODRZAŃSKI, POLKOWICE, LUBIN, NOWE MIASTECZKO...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.