odkrywca89 Napisano 14 Sierpień 2014 Autor Napisano 14 Sierpień 2014 Witam. Znalazłem mały przedmiot który być może posiada jakąś historie. Może ktoś z was już spotkał się z czymś takim. Za każdą odpowiedź z góry dziękuje i pozdrawiam
Gniewkos Napisano 14 Sierpień 2014 Napisano 14 Sierpień 2014 Na 100% spinka od mankietu brakuje jeszcze drugiej części ruchomej,pozdro!
odkrywca89 Napisano 14 Sierpień 2014 Autor Napisano 14 Sierpień 2014 Dzięki za pomoc. A czy wiesz skąd może pochodzić? Niedaleko znalazłem kule od muszkietu.
Gniewkos Napisano 15 Sierpień 2014 Napisano 15 Sierpień 2014 Myślę, że lata między wojenne starsza nie jest. Nie wiązał bym jej z kulą muszkietową.pozdro!
odkrywca89 Napisano 14 Sierpień 2014 Autor Napisano 14 Sierpień 2014 Witam. Znalazłem mały przedmiot który być może posiada jakąś historie. Może ktoś z was już spotkał się z czymś takim. Za każdą odpowiedź z góry dziękuje i pozdrawiam
Pytanie
odkrywca89
Witam. Znalazłem mały przedmiot który być może posiada jakąś historie. Może ktoś z was już spotkał się z czymś takim. Za każdą odpowiedź z góry dziękuje i pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.