Napoleon North Posted August 12, 2014 Author Share Posted August 12, 2014 Mam pytania: 1.Te łuski są rzadkie?2.To jedyna łuska ,którą znalazłem i błyszczy się prawie jak nówka .Czy były z lepszej miedzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napoleon North Posted August 12, 2014 Author Share Posted August 12, 2014 Z boku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassista Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Ja pindole! Google gryzie? Sam w zatytuowales watek luska polska mauser" Przeciez to jedna z najpopularniejszych polskich lusek. Odrobina wysilku...Gdzie ona sie blyszczy jak nowka? Widac na niej wzery. Jakbys smalcem wysmarowal kawal zlomu to tez by sie blyszczala jak nowka?Nie jest to Twoj pierwszy post. Nie jestes w stanie sam pomyslec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Dąbrowski Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Znalazłeś unikat , bo jak sam piszesz jest z MIEDZI. I to z tej lepszej.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassista Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 z nadmiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Napoleon North
Mam pytania:
1.Te łuski są rzadkie?
2.To jedyna łuska ,którą znalazłem i błyszczy się prawie jak nówka .Czy były z lepszej miedzi ?
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.