Trogelsunt. Napisano 25 Lipiec 2014 Autor Napisano 25 Lipiec 2014 Witam.Posiadam taki oto peryskop.Uważam,że jest to wieżowy peryskop od pantery ale mogę się mylić.Szukałem zdjęć czegoś podobnego ale nie znalazłem.Czy ktoś wie od jakiego to pojazdu.
Trogelsunt. Napisano 25 Lipiec 2014 Autor Napisano 25 Lipiec 2014 Witam.Posiadam taki oto peryskop.Uważam,że jest to wieżowy peryskop od pantery ale mogę się mylić.Szukałem zdjęć czegoś podobnego ale nie znalazłem.Czy ktoś wie od jakiego to pojazdu.
Trogelsunt. Napisano 25 Lipiec 2014 Autor Napisano 25 Lipiec 2014 Bok.A zapomniałem.Szkło jest sygnowane numerem 82 i to jedyne oznaczenie.
rodan Napisano 1 Sierpień 2014 Napisano 1 Sierpień 2014 W internecie jest mnóstwo danych o piątce"Szkiców,danych technicznych,rysunków etc.Znajdziesz w 5 minut,czy od pantery. o
ylooC Napisano 1 Sierpień 2014 Napisano 1 Sierpień 2014 Bardziej przypomina persykop M6 od Shermana niż Panterowy.Ale ani ten ani ten to nie jest.Bo M6 miał śrubę na środku, a te twój ma ewidentnie blokowanie prężynowe a nie śruba.Może jakiś rosjanin? nawet T72 miały podobne
Pytanie
Trogelsunt.
Witam.Posiadam taki oto peryskop.Uważam,że jest to wieżowy peryskop od pantery ale mogę się mylić.Szukałem zdjęć czegoś podobnego ale nie znalazłem.Czy ktoś wie od jakiego to pojazdu.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.