bikemax771 Napisano 17 Lipiec 2014 Autor Napisano 17 Lipiec 2014 Witammoże ktoś poda namiary gdzie można kupić lokalizator Goldscan taki do poszukiwań minerałów i nie tylko ,co dwie sondy się w bija w ziemię i różdzkami szuka, potrzebuje coś takiegopozdrawiambikemax771
treasure Napisano 18 Lipiec 2014 Napisano 18 Lipiec 2014 Prawdopodobnie masz na mysli Goldscan PQC-07 widzialem cos takiego na jednym z portali 4000pln.
rufa Napisano 18 Lipiec 2014 Napisano 18 Lipiec 2014 Znowu szuka naiwnych,tylko zachodzi z innej strony.Przez pytanie o taki sprzęt",próbóje zainteresować kogoś naiwnego.
Szukanko Napisano 18 Lipiec 2014 Napisano 18 Lipiec 2014 Tutaj jest ciekawa dyskusja na temat GoldScan PQC-09 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2345190.html Proponuję pominąć to co wypisuje zakładający wątek w linku a przeczytać odpowiedzi.Zacytuję opinię Tommy82 która moim zdaniem dokładnie opisuje z czym mamy do czynienia :Ten wykrywacz to trofeum przechodnie w konkursie na frajera miesiąca. Cała zabawa po zakupie tego polega na znalezieniu głupszego od siebie. Ostatni frajer jest 5 kloców w plecy."
alex_2013 Napisano 19 Lipiec 2014 Napisano 19 Lipiec 2014 Kolega bikemax po raz kolejny drąży temat od innej strony...
Klucznik Napisano 23 Lipiec 2014 Napisano 23 Lipiec 2014 Dla mnie zrobil bardzo podobny ,jeszcze do tego rozdzki mają swoj odbiornik Pewien Pan co robi PI Now.Jest za.....ty bo bierze tez nowe zloto-tak mi sprawdzil znany w okolicy rózdzkarzK z k.
bikemax771 Napisano 23 Lipiec 2014 Autor Napisano 23 Lipiec 2014 kolego treasure a może podpowiesz gdzie pierwszą literę portalu bo tu jakiś dziwaków pełno ,pytam się gdzie można kupić coś takiego tylko ,do czego i kto to będzie obsługiwał to moja sprawa... ja nie pozdrawiam
rufa Napisano 23 Lipiec 2014 Napisano 23 Lipiec 2014 Oj tak,pełno tu dziwaków a nawet tylko sami dziwacy ale znalazł się miedzy nimi,jeden cwaniak z miodem w uszach i próbuje znaleźć,dużo głupszego od siebie.
bikemax771 Napisano 23 Lipiec 2014 Autor Napisano 23 Lipiec 2014 rufa coś ty taki dziwny nie rozumiesz pytania,ja chcę tylko kupić powtarzam trzeci raz, jak nie rozumiesz wez mamę niech ci przetłumaczy zdanie o co w nim chodzi...pozdrawiam
treasure Napisano 24 Lipiec 2014 Napisano 24 Lipiec 2014 Kolego Bikemaxx, sprzet tego typu znalazlem podczas poszukiwan w necie przypadkowo....nie byl to popularny portal, niepamietam co dokladnie....jesli naprawde chcesz kupic tego typu urzadzenie, wiedz , ze ,, poszukiwania,, tego typu wynalazkami to w wiekszosci teoria, ... radzilbym zainwestowac pieniadz w dobry ,, tradycyjny,, wykrywacz....pozdrawiam T
bikemax771 Napisano 26 Lipiec 2014 Autor Napisano 26 Lipiec 2014 coś znalazłem jakiś namiar w necie wyszukiwarce,a ja właśnie inwestuje znajomy takim sprzętem właśnie goldscanem namierzył skupiska bursztynu i zarabia na prawdę duże pieniądze ,ale nie chce widać robić sobie konkurencji nie powiedział gdzie to urządzenie kupił ,myślałem że na tym portalu ktoś wie ale widać nie dziękuję treasure ja wiem w co inwestować
sza.man Napisano 27 Lipiec 2014 Napisano 27 Lipiec 2014 proponuję zapoznać się z definicją słowa ''inwestować''...Na wykrywacz można pieniądze wydaćNa Goldscana zmarnowaćA zainwestować radzę w sztukę.
bikemax771 Napisano 6 Sierpień 2014 Autor Napisano 6 Sierpień 2014 szaman jakbyś mieszkał w apartameńcie i miał firmę handlował bursztynem ,i to dzięki goldscanowi ,ten co tak ma to by cie wyśmiał że zmarnował pieniądze wydając na goldscana...
rufa Napisano 6 Sierpień 2014 Napisano 6 Sierpień 2014 bikemax771,szybko przyjedź na lubelszczyznę,ze swoim sprzętem.Tu odkryto ogromne złoża bursztynu[telewizja,trąbiła o tym w ostatnich dniach].Będę twoim przewodnikiem za jedyne dwie stówy,dziennie-reszta ,już tylko twoja.Już podpisano porozumienie w sprawie poszukiwań,pomiędzy Starostą parczewskim a prezydentem Gdyni,w sprawie poszukiwań i eksploatacji,tych złóż,ale zanim oni się za to zabiorą,ty możesz zgarnąć,to co najpłycej zalega-kto pierwszy,ten lepszy.Mało tego,mam prywatną,sporą działkę i możemy dorobić się ogromnej fortuny.Zapraszam.
bikemax771 Napisano 28 Styczeń 2015 Autor Napisano 28 Styczeń 2015 dzięki za fahowe porady na najwyzszym poziomie ,dał Bóg mam już normalny kontakt na Bursztynpozdro wszystkich nieuda....... jacek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.