krzyhal Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 Cały artykuł jest - jak wynika z zalinkowanej stronki - autorstwa Pana A. Kiszniewskiego.Cytuje ostatni akapit - bo do wszyskich poprzedzających nie mam własciwie żadnych zastrzeżeń. - Nie jest też wykluczone, że jedną z najlepszych (z pewnością pod względem ekonomicznym) byłaby decyzja o zakupie Mi-35M - to najnowsza wersja używanych przez nas maszyn Mi-24. Jest to ich głęboka modyfikacja przystosowująca je do realiów współczesnego pola walki. W przypadku takiego wyboru znacząco spadłyby koszty szkolenia oraz infrastruktury szkoleniowej."Wygląda na to, że szanowny Pan Redachtor nie ma zielonego pojęcia kto produkuje helikoptery Mi-35M i kto jest potencjalnym celem dla tych wspaniałych nowoczesnych maszyn.I tak nie do końca wiadomo czy państwo, którego siły zbrojne będące potencjalnym celem dla naszych śmigłowców uderzeniowych, zgodziło by się sprzedać nam choć jedną maszynę Mi-35M, że o częściach zapasowych do stareńkich Mi-24 nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.