MarekDys Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Hej, jade na tydzien na urlop do Łeby, czy moze ktos podpowiedziec gdzie sie wybrac ?Dzieki
matrix14xxx Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 W Stilo i Czołpinie ciekawe latarnie.W okolicach Wicka fajna elektrownia wodna.Skansen w Klukach.Pokręć się po lasach w okolicach Bytów -Lębork może coś z końcówki wojny trafisz.
MarekDys Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 A wiec w Lebie , trwa przesiew już od 18.00 pojedynczo i parami = rodzinnie ;)))
MarekDys Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Ale niestety, moje poranne poszukiwania zaganiam w kozi rog , i wszystkie ta nawet rodzinne poszukiwania !!!!!;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
MarekDys Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 Oj, widze ze kolega miejscowy lub z okolicy bo juz kosi " od miesiaca w Łebie, wieczorem i wcześnie rano !!!
MarekDys Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 i znowu wybrałem się do Łeby ( glowny cel to polowy dorsza na wedke !!! ) po drodze nie omieszkałem sprawdzić teren Bytowa od strony Poznania ale niestety bez ciekawych efektow !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.