MarekDys Napisano 8 Lipiec 2014 Autor Napisano 8 Lipiec 2014 Hej, jade na tydzien na urlop do Łeby, czy moze ktos podpowiedziec gdzie sie wybrac ?Dzieki
MarekDys Napisano 8 Lipiec 2014 Autor Napisano 8 Lipiec 2014 Oczywiscie pomijajac wyrzutnie rakiet ;) .
matrix14xxx Napisano 8 Lipiec 2014 Napisano 8 Lipiec 2014 W Stilo i Czołpinie ciekawe latarnie.W okolicach Wicka fajna elektrownia wodna.Skansen w Klukach.Pokręć się po lasach w okolicach Bytów -Lębork może coś z końcówki wojny trafisz.
MarekDys Napisano 13 Sierpień 2014 Autor Napisano 13 Sierpień 2014 A wiec w Lebie , trwa przesiew już od 18.00 pojedynczo i parami = rodzinnie ;)))
MarekDys Napisano 13 Sierpień 2014 Autor Napisano 13 Sierpień 2014 Ale niestety, moje poranne poszukiwania zaganiam w kozi rog , i wszystkie ta nawet rodzinne poszukiwania !!!!!;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
MarekDys Napisano 26 Sierpień 2014 Autor Napisano 26 Sierpień 2014 Oj, widze ze kolega miejscowy lub z okolicy bo juz kosi " od miesiaca w Łebie, wieczorem i wcześnie rano !!!
MarekDys Napisano 19 Listopad 2014 Autor Napisano 19 Listopad 2014 i znowu wybrałem się do Łeby ( glowny cel to polowy dorsza na wedke !!! ) po drodze nie omieszkałem sprawdzić teren Bytowa od strony Poznania ale niestety bez ciekawych efektow !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.