Trogelsunt. Napisano 29 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Witam.Dostałem ostatnio na okolicznym targu staroci ten guzik.Niestety nie jestem pewny czy to oryginał czy fals.Jak dla mnie jest trochę za ciężki bo ok 9-10g.Czy ktoś wie czy taki guzik mógł tyle ważyć?(Sory za złą jakość fotki).Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trogelsunt. Napisano 29 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2014 I tył.Oczywiście sygnowany ale nie mówi to dużo bo kopie też są sygnowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 witamja trafiłem oryginał oraz kilka widziałem także jeżeli załadujesz dobrą fotkę tyłu oraz przodu to możemy podyskutować a po wadze to nie dojdziesz;-)guzik powinien być dwóczęściowy tyle na początek;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trogelsunt. Napisano 30 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2014 Na moje nieszczęście wygląda jakby był jednoczęściowy więc to chyba fals i na dodatek odlewany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odyn12 Napisano 30 Czerwiec 2014 Share Napisano 30 Czerwiec 2014 Witam! Przy tej wadze to na 99,9 % kopia- odlew ciśnieniowy!Wstaw rewers, chociaż jak dostałeś go na targu staroci" to na pewno ktoś wcisnął Ci kit!A tymczasem poczytaj : http://www.poszukiwanieskarbow.comPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 06:25 01-07-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.