cuma Napisano 19 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2014 tak przynajmniej ja to widzę.średnica 15 mm i chyba srebro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 19 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2014 nie wiem czego się czepić" i gdzie szukać.mam nadzieję, że to coś rzadkiego!dziękuję za wyrozumiałość i identyfikację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Czerwiec 2014 Share Napisano 19 Czerwiec 2014 myślę, że należy szukać w szelągach ryskich Karola Gustawahttp://www.google.pl/search?q=szel%C4%85g+ryski+karola+gustawa&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Z7yiU7uODdT74QTPpYDgBQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=677 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 19 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2014 ups! a już myślałem, że nie będę musiał pracować do końca życia!dziękuję Ci bardzo tyfus!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.