Skocz do zawartości

jaki sprzet wybrac

treasure

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Prosze pomocy! Chce kupic cos na monety zastanawiam sie nad cz3d I jakims tesoro np. Cortez niechce nic z gpsem albo bajerami ....chce aby byl skuteczny I stabilny.i niezawodny.czy warto kupic nowe cz3d? Czy tesoro jest lepszy? Mamy rok 2014 I wszyscy mowia ze te dwa to przezytek.
Napisano
Podobnie mowia o XLT czy Sovereign a dla wielu poszukiwaczy to najlepsze wykrywki. Jesli brak wyswietlacza nie jest dla Ciebie problemem to na 100% sa to dobre sprawdzone wykrywacze . Jesli to ma byc pierwszy sprzet to kup uzywke , kolejny wybierzesz juz sam nie pytajac o zdanie :)
Napisano
To nie jest pierwszy sprzet, mam jeszcze garretta atp ale cos sie z nim porobilo ze jest niestabilny....chodzi mi o sprzet typowo na monetki i drobny kolorek, przegladalem fora,fora angielskie i wszyscy wszystko zachwalaja...ten cz3d ma dwie czestotliwosci dlatego go biote pod uwage ponadto to analog....dlaczego on tyle kosztuje??? Co odnosnie tesoro cortes i jego 10HZ ??? Niezly mam mix z tym sprzetem...dodam ze chodzilem z kanarkiem, atp, i mam jeszcze whitesa dual f.pi....mieszkam na cyprze i poszukuje w morzu, dlatego uzywajac whitesa PI doceniam jego prostote a zarazem skutecznosc i wiem jak wazne jest obsluchanie ze sprzetem...dlatego niezalezy mi na bajerach a skutecznosci...co do sprzetu uzywanego jest to co prawda alternatywa jednak ja wolalbymcos nowego... nieeiem dlaczego ale tesoro i cz3d jakos korci mnie...jasli pracowaliscie z tym sprzetem to zapraszam do podzielenia sie opiniami...ps.sprzet chce wykozystac do poszukiwan w polsce. Pozdrawiam:-D
Napisano
Tesoro temat wydaje sie trudny...albo nudny.jednak nachalnie:-) prosilbym o opinie.chce kupic cortesa albo tejona... pierwszy to 10khz drugi 17khz co optymalne na monetki? Jak z zasiegiem I jakze stabilnoscia?. Prosze o konkretne odpowiedzi, jednak prosilbym o kulture I szacunek wzgledem siebie....pozdrawiam . Ps moze wiecie dlaczego na stronie tesoro mowia ze jest wiczysta gwarancja a u sprzedawcow w sklepach europejskich 1,2 lata?...
Napisano
Nie warto kupować nowego CZ3D, cena jest jakaś z kosmosu wzięta. Warto za to kupić używanego CZ, bo ceny są bardzo niskie jak na sprzęt tej klasy.
Napisano
Nie warto kupować nowego CZ3D, cena jest jakaś z kosmosu wzięta. Warto za to kupić używanego CZ, bo ceny są bardzo niskie jak na sprzęt tej klasy.
Napisano
cortesa nie znam , a na drobiazgi kolorowe moim zdaniem bedzie lepsza czenstotliwosc 17khz w tejonie(sam na takiej chodze ) , jest bardzo stabilny i bardzo szybki co jest potrzebne zeby wśród smieci wartosciowe fant wybrac , gleboki .
pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie