treasure Napisano 14 Czerwiec 2014 Autor Napisano 14 Czerwiec 2014 Prosze pomocy! Chce kupic cos na monety zastanawiam sie nad cz3d I jakims tesoro np. Cortez niechce nic z gpsem albo bajerami ....chce aby byl skuteczny I stabilny.i niezawodny.czy warto kupic nowe cz3d? Czy tesoro jest lepszy? Mamy rok 2014 I wszyscy mowia ze te dwa to przezytek.
bellial Napisano 15 Czerwiec 2014 Napisano 15 Czerwiec 2014 Podobnie mowia o XLT czy Sovereign a dla wielu poszukiwaczy to najlepsze wykrywki. Jesli brak wyswietlacza nie jest dla Ciebie problemem to na 100% sa to dobre sprawdzone wykrywacze . Jesli to ma byc pierwszy sprzet to kup uzywke , kolejny wybierzesz juz sam nie pytajac o zdanie :)
treasure Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Napisano 15 Czerwiec 2014 To nie jest pierwszy sprzet, mam jeszcze garretta atp ale cos sie z nim porobilo ze jest niestabilny....chodzi mi o sprzet typowo na monetki i drobny kolorek, przegladalem fora,fora angielskie i wszyscy wszystko zachwalaja...ten cz3d ma dwie czestotliwosci dlatego go biote pod uwage ponadto to analog....dlaczego on tyle kosztuje??? Co odnosnie tesoro cortes i jego 10HZ ??? Niezly mam mix z tym sprzetem...dodam ze chodzilem z kanarkiem, atp, i mam jeszcze whitesa dual f.pi....mieszkam na cyprze i poszukuje w morzu, dlatego uzywajac whitesa PI doceniam jego prostote a zarazem skutecznosc i wiem jak wazne jest obsluchanie ze sprzetem...dlatego niezalezy mi na bajerach a skutecznosci...co do sprzetu uzywanego jest to co prawda alternatywa jednak ja wolalbymcos nowego... nieeiem dlaczego ale tesoro i cz3d jakos korci mnie...jasli pracowaliscie z tym sprzetem to zapraszam do podzielenia sie opiniami...ps.sprzet chce wykozystac do poszukiwan w polsce. Pozdrawiam:-D
treasure Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Napisano 15 Czerwiec 2014 Tesoro temat wydaje sie trudny...albo nudny.jednak nachalnie:-) prosilbym o opinie.chce kupic cortesa albo tejona... pierwszy to 10khz drugi 17khz co optymalne na monetki? Jak z zasiegiem I jakze stabilnoscia?. Prosze o konkretne odpowiedzi, jednak prosilbym o kulture I szacunek wzgledem siebie....pozdrawiam . Ps moze wiecie dlaczego na stronie tesoro mowia ze jest wiczysta gwarancja a u sprzedawcow w sklepach europejskich 1,2 lata?...
M40 Napisano 15 Czerwiec 2014 Napisano 15 Czerwiec 2014 Nie warto kupować nowego CZ3D, cena jest jakaś z kosmosu wzięta. Warto za to kupić używanego CZ, bo ceny są bardzo niskie jak na sprzęt tej klasy.
M40 Napisano 15 Czerwiec 2014 Napisano 15 Czerwiec 2014 Nie warto kupować nowego CZ3D, cena jest jakaś z kosmosu wzięta. Warto za to kupić używanego CZ, bo ceny są bardzo niskie jak na sprzęt tej klasy.
dziuba8024 Napisano 15 Czerwiec 2014 Napisano 15 Czerwiec 2014 cortesa nie znam , a na drobiazgi kolorowe moim zdaniem bedzie lepsza czenstotliwosc 17khz w tejonie(sam na takiej chodze ) , jest bardzo stabilny i bardzo szybki co jest potrzebne zeby wśród smieci wartosciowe fant wybrac , gleboki .pzdr.
VanWorden Napisano 18 Czerwiec 2014 Napisano 18 Czerwiec 2014 CZ3D jest super, ale nie jako nowy. Używka w dobrej cenie OK.Pozdrawiam, VW
treasure Napisano 18 Czerwiec 2014 Autor Napisano 18 Czerwiec 2014 Dzieki za opinie vwjednak ze nowy sprzet wchodzi w gre, zdecydowalem sie na szarego Tajona ;-)Pozdrawiam.T
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.