Skocz do zawartości

mit glanz und gluck jakas moneta

welna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam!popiersie wilh III i z tylu napis jak w tytule ,dzięki jednemu z użytkowników dowiedziałem się ze jest to jakiś żeton ,a jest to rzadkość czy ma jakaś wartość .z góry dziękuje za info
Napisano
Jeżeli chodzi o informacje na temat żetony to kluczowy jest rewers, niestety nie dodałeś żadnego zdjęcia, więc nie podejmuje się opisu a ślepo". A jeżeli chodzi o pytanie o wartość to pozwolę sobie nie skomentować...
Napisano
OMG- identyfikacja, jak rozumiem, się udała...

Działy też ogarnąłeś...

A określenie wartości, poza moją niechęcią do takich wycen, dodatkowo bez zdjęcia i opierając się na jest wytarty" jest lepsze niż medal naszej reprezentacji w Brazylii..
Napisano
po prostu jest raczej z mosiądzu i tak zaśniedziała ze na zdjęciu nic niewidac a czy jest coś warta chciałem wiedzieć dla siebie lubie wiedzieć co mam i czy trochę jest warte czy ma wylądować w woreczku z innymi drobiazgami.pozdrawiam
Napisano
W innym dziale, kolega był uprzejmy podać Ci lizna to owego żetony, gdzie jest wyraźnie napisane z jakiego metalu jest twój przedmiot, widocznie nie przyłożyłeś się do czytania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie