welna Napisano 11 Czerwiec 2014 Autor Napisano 11 Czerwiec 2014 witam!popiersie wilh III i z tylu napis jak w tytule ,dzięki jednemu z użytkowników dowiedziałem się ze jest to jakiś żeton ,a jest to rzadkość czy ma jakaś wartość .z góry dziękuje za info
Dantes Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 Jeżeli chodzi o informacje na temat żetony to kluczowy jest rewers, niestety nie dodałeś żadnego zdjęcia, więc nie podejmuje się opisu a ślepo". A jeżeli chodzi o pytanie o wartość to pozwolę sobie nie skomentować...
Czlowieksniegu Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 OMG- identyfikacja, jak rozumiem, się udała...Działy też ogarnąłeś...A określenie wartości, poza moją niechęcią do takich wycen, dodatkowo bez zdjęcia i opierając się na jest wytarty" jest lepsze niż medal naszej reprezentacji w Brazylii..
Dantes Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 Na pocieszenie dodam że beczka wiśniowa za to powinna być:P
welna Napisano 11 Czerwiec 2014 Autor Napisano 11 Czerwiec 2014 po prostu jest raczej z mosiądzu i tak zaśniedziała ze na zdjęciu nic niewidac a czy jest coś warta chciałem wiedzieć dla siebie lubie wiedzieć co mam i czy trochę jest warte czy ma wylądować w woreczku z innymi drobiazgami.pozdrawiam
Dantes Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 W innym dziale, kolega był uprzejmy podać Ci lizna to owego żetony, gdzie jest wyraźnie napisane z jakiego metalu jest twój przedmiot, widocznie nie przyłożyłeś się do czytania.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.