MilKam88 Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Napisano 7 Czerwiec 2014 Czy któryś z kolegów wie coś więcej o tej konkretnie odznace Ligi Obrony Powietrznej i Przeciwgazowej? Nie mogę znaleźć żadnych informacji.
MilKam88 Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Napisano 7 Czerwiec 2014 Czy któryś z kolegów wie coś więcej o tej konkretnie odznace Ligi Obrony Powietrznej i Przeciwgazowej? Nie mogę znaleźć żadnych informacji.
MilKam88 Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Napisano 7 Czerwiec 2014 W tytule oczywiście wkradł mi się błąd :P Byłbym wdzięczny, jeżeli mógłbym prosić moderatora o korektę.
LegionEtrangere Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 http://pl.wikipedia.org/wiki/Liga_Obrony_Powietrznej_i_Przeciwgazowej
MilKam88 Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Napisano 7 Czerwiec 2014 Widziałem informacje na temat tej organizacji. Chodzi mi bardziej o ten wzór odznaki bo widziałem inne.
odznaki1939 Napisano 25 Czerwiec 2014 Napisano 25 Czerwiec 2014 Odznakę otrzymywało się po zdaniu kursu na komendanta domu. Czasami na Allegro pojawiają się dyplomy ukończenia takiego kursu. II Połowa lat 30-tych.
czarnuch12km Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 ciekawa znajdka z naszych terenów porozmawiaj z panem R pisał kiedyś artykuł o LOPP w gazecie białobrzeskiej pozdro
Pytanie
MilKam88
Czy któryś z kolegów wie coś więcej o tej konkretnie odznace Ligi Obrony Powietrznej i Przeciwgazowej? Nie mogę znaleźć żadnych informacji.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.