konrad0606 Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 Witam,mógłby mi ktoś pomóc w określeniu czy to gaśnica cywilna czy wojskowa. A jeśli wojskowa to gdzie była używana, o ile da się to w ogóle określić.
konrad0606 Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Napisano 7 Czerwiec 2014 ...arklas dzięki za przetłumaczenie tabliczki!Dodam jeszcze jedną linijkę: (Urządzenie?): GaśnicaNumer zakładu: ...Model: BZawartość: 2 litryWaga napełnionej: ok. ... kgNapełniono: 18.3.42Sprawdzona: 25.3.42Ciśnienie robocze: ... at (po niemiecku: atü)(Numer czegoś): ...
konrad0606 Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 Witam,mógłby mi ktoś pomóc w określeniu czy to gaśnica cywilna czy wojskowa. A jeśli wojskowa to gdzie była używana, o ile da się to w ogóle określić.
Lolek i Kolek Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 Frankfurterki Biedziesz pan zadowolony. :-)
arklas Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 Treść tabliczki:(Urządzenie?): GaśnicaNumer zakładu: ...Model: BZawartość: 2 litryWaga napełnionej: ok. ... kgNapełniono: (data)Ciśnienie robocze: ... at (po niemiecku: atü)(Numer czegoś): ...
Pytanie
konrad0606
Witam,
mógłby mi ktoś pomóc w określeniu czy to gaśnica cywilna czy wojskowa. A jeśli wojskowa to gdzie była używana, o ile da się to w ogóle określić.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.