kdiabel Napisano 27 Maj 2014 Autor Share Napisano 27 Maj 2014 Witam jak pozbyc sie tego ustrojstwa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kdiabel Napisano 27 Maj 2014 Autor Share Napisano 27 Maj 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kdiabel Napisano 27 Maj 2014 Autor Share Napisano 27 Maj 2014 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 27 Maj 2014 Share Napisano 27 Maj 2014 Z czego wykonana odznaka? Bo jeśli z cynku to wyglądać to może na ogniska zarazy cynkowej. Ja kilka orzełków polskich wykonanych z cynku czyściłem najzwyklejszym kwaskiem cytrynowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kdiabel Napisano 27 Maj 2014 Autor Share Napisano 27 Maj 2014 Wydaje się nie być cynkowa i mam pytanie czy orgianał.mam zamiar pomoczyć ja w oliwce moze troche sie te nalot rozpuści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 28 Maj 2014 Share Napisano 28 Maj 2014 Pomocz w oliwce i potem wyszoruj starą szczotką do zębów powinno zniknąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.