P.D81 Napisano 19 Maj 2014 Autor Share Napisano 19 Maj 2014 Umieszczam wątek tym razem w prawidłowym dziale i mam nadzieje, że nie zostanie juz usunięty :) Korpusówka juz zidentyfikowana więc prosze tylko o informacje odnośnie medalu. Wykopałem go ok tygodnia temu zalegał sobie na ok 30cm. Z tego co udało mi sie ustalić najprawdopodobniej przedstawia postać Piusa IX i napisy wybite na nim sa po łacinie. Prosze o informacje i wszelkie informacje odnosnie tego medalu. Również jeśli chodzi o jego popularność...z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.D81 Napisano 19 Maj 2014 Autor Share Napisano 19 Maj 2014 Druga strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Złośliwie*, mody niedobre, mogłyby się o tytuł czepiać...* bardziej niż zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.D81 Napisano 19 Maj 2014 Autor Share Napisano 19 Maj 2014 Hmmm....a co złego w tytule? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.D81 Napisano 19 Maj 2014 Autor Share Napisano 19 Maj 2014 Ehh...no mam nadzieje, że tym razem przejdzie.:) a nastepnym razem obiecuje poprawe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Albo masz lenia i nie czytałeś...Albo, co gorsza, do okulisty najwyższa pora, skoro na czerwono Ci się nie rzuciło w oczy...http://www.odkrywca.pl/uwaga-prosze-przeczytac-przed-dodaniem-tematu-dzial-medale-guziki-pieczecie-i-inne-,658082.html#658082 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.