Skocz do zawartości
  • 0

Gąsienica?

kuse

Pytanie

Napisano

Witam.
Ostatnio wyszedł z ziemi oto taki fant. Myślę, że to może być część gąsienicy ale nie mam 100% pewności. W górnej i dolnej części są otwory więc było to połączone jeszcze z czymś innym. W jednym miejscu od wewnątrz jest bicie 18-6". Nie miałem metrówki przy sobie więc przykładałem nóż o wymiarach 27 cm.
Może warto się zainteresować tą znajdką?
Proszę o pomoc w identyfikacji.

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hehe no ja jako zapalony WoT'owiec jak wykopałem ten element to skakałem z radości :) A tu niestety... lekkie rozczarowanie. Ale coż przyjdzie kiedyś pora na część czołgu ^^. Dziękuję za informacje i pozdrawiam.
Napisano

Witam.
Ostatnio wyszedł z ziemi oto taki fant. Myślę, że to może być część gąsienicy ale nie mam 100% pewności. W górnej i dolnej części są otwory więc było to połączone jeszcze z czymś innym. W jednym miejscu od wewnątrz jest bicie 18-6". Nie miałem metrówki przy sobie więc przykładałem nóż o wymiarach 27 cm.
Może warto się zainteresować tą znajdką?
Proszę o pomoc w identyfikacji.

Napisano
Też kiedyś miałem okazje znalesc takie oto cudo ale tylko połówke i wiadomo podniecenie Mam kawałek swojego czołgu" do czasu aż mnie kolega wyprowadził z błogiego letargu :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie