Furman27 Napisano 19 Maj 2014 Autor Share Napisano 19 Maj 2014 nie moja półka, swoją drogą jeszcze parę lat i system podłączania się" pod ciężarówki będzie używany na codzień, auta parkują już same, gdy będą same jeździć to kwestia czasuhttp://www.youtube.com/watch?v=kJwWBzfTnMk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 1,9 d jest bez turbiny, a c-15 składali w Polsce, Piszę o silnikach benzynowych 1,8 90km i 1.6 100km bo można założyć gaz i są ekonomicznymi żwawymi autkami. 1,4 jest mułem benzynożernym, 1,9 też muł ale spalający ok 6,5 ropki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 Ja mam renault kangoo na dzialalnosci. Pociagnie przyczepke na kipe zaladujesz albo na dach jak sie nie miesci. Niby francuz ale czesci latwo dostepne i naprawisz u kazdego mechanika. Odradzam z napedem na 4 kola bo skrzynie biegow awaryjne podsumowujac tanio kupisz, tanio eksploatujesz i oc tanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.