Daffim Napisano 10 Maj 2014 Autor Share Napisano 10 Maj 2014 Czy ktoś ma jakiś sposób na wyczyszczenie tego nalotu wewnątrz?Zastanawiam się nad wrzuceniem go do oliwy z oliwek na kilka dni a potem lekkie męczenie za pomocą wykałaczki i tak do skutku.Czy mój pomysł się sprawdzi czy może jednak jakoś inaczej próbować go czyścić?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daffim Napisano 10 Maj 2014 Autor Share Napisano 10 Maj 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 10 Maj 2014 Share Napisano 10 Maj 2014 Może lekka elektroliza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 11 Maj 2014 Share Napisano 11 Maj 2014 Zapraszam do wyszukiwarki, był już taki ładnie czyszczony.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 1 Czerwiec 2014 Share Napisano 1 Czerwiec 2014 elektroliza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spetsnaz Napisano 2 Czerwiec 2014 Share Napisano 2 Czerwiec 2014 elektroliza niskim amperażem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsam20 Napisano 4 Czerwiec 2014 Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Ja bym proponował delikatną autolizę. Sam do takich stosowałem i efekt był zadowalający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.