zciwomilk Napisano 9 Maj 2014 Autor Share Napisano 9 Maj 2014 Witam! Znalazłem 2 elementy od zawieszenia pojazdu. Znajomy powiedział że są one chyba z niemieckiego i z II wś. Czy ktoś coś więcej może dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 11 Maj 2014 Share Napisano 11 Maj 2014 Opel Maultierhttp://fahrzeuge-der-wehrmacht.de/Artikel/Maultier_Pz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinMartin Napisano 12 Maj 2014 Share Napisano 12 Maj 2014 Fajne znalezisko, jeden kolega z forum, nie pamiętam nicku zbiera Maultiera, może byłby zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek_spectra Napisano 10 Październik 2014 Share Napisano 10 Październik 2014 Podepnę sie pod temat. Moim tematem są ciągniki rolnicze z lat 1945-50 . Mam Skoda30 z48, Ford9n z przyczepą Bradley G518 (UNRRA) Jestem w trakcie odbudowy STEYR 180 z 48r. Mam dobry kontakt z pewnym Austryjakiem który pomaga mi zdobywaniu koszernych" elementów. Ów Austryjak wsród swoich perełek ma coś takiego:jak na foto. Twierdzi że nie jest to pojazd rolniczy tylko wojskowy, ale nie potrafi bliżej sprecyzowac co to takiego? Macie jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.