Rafi94 Napisano 9 Maj 2014 Autor Share Napisano 9 Maj 2014 http://joemonster.org/art/27641/Pantera_wydobyta_z_dna_rzeki Stan super mimo, że zniszczona ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Maj 2014 Share Napisano 9 Maj 2014 Co będzie następne? Ztug z Demjańska? Czy Pantera z Nidy?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Maj 2014 Share Napisano 9 Maj 2014 Sztug miało być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 9 Maj 2014 Share Napisano 9 Maj 2014 Jest jeszcze T-34 w niemieckim malowaniu wydobyty w Estonii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi94 Napisano 9 Maj 2014 Autor Share Napisano 9 Maj 2014 Ale ze mnie kretyn ;p nieskojarzyłem, że to Pantera z muzeum w Sinsheim. Myślałem, że to jakaś nowa znajdka. Nie ma to jak pośpiech i aktualności z Wykop.pl ;/ ...Przepraszam, wątek do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.